22 Nisan 2012 Pazar

5. sınıf din kültürü dersinde ibadet konusunda bilgilenelim ünitesine başlangıç için kullanılabilecek ibadeti ve niçin yapıldığını anlatan güzel bir video.


14 yorum:

  1. Derse ön bilgi oluşturmak için fena bir video değil. Yanlız 5. sınıf öğrencisi için daha dikkat çekici şeyler olabilirdi.

    YanıtlaSil
  2. blogunuzun tasarımını cok begendim acıklama yazısını da :) materyal sunmussunuz bu iyi cnkü cogumuzn içine düştügü yanlıs var sadece bilgi paylasmak gibi ben begndm tebrkler devamını görmek ümidiyle :)

    YanıtlaSil
  3. Blog tasarımınızı ben de beğendim. Evet eğitici bir video bulmuşsunuz. Çok uzun olmadığı için öğrencilerin sıkılacağını zannetmiyorum. Videoda da temel bilgiler verilmiş. Güzel...

    YanıtlaSil
  4. tavsiye ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz:)

    YanıtlaSil
  5. gayet güzel bir çalışma olmuş konunun görsel olarak açıklanması ardından video ile desteklenmesi konunun çabuk anlaşılmasını sağlar

    YanıtlaSil
  6. Gayet güzel bi blog olmuş tasarımı ve paylaşımlar güzel..

    YanıtlaSil
  7. Herkes güzel yorumlar yapmış içeriklerde güzel ama sanki ara planda resim iyi durmuyor gibi insanın gözünü alıyor dikkati içerik yerine resim çekiyor yine iyisini siz bilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. estğfirullah:) arka planın çok göz alıcı olduğnu düşünmüyorum ama kişiden kişiye değişr tabi. yine de daha iyilerini paylaşmaya çalşırız. yorumunuz için teşekkürler.

      Sil
  8. gayet güzel bir blog olmuş elinize sağlık. ama birazdaha ilgi çekici olsa daha iyi olurdu sanki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haklısın ancak buralarda çok yeni sayılırz:) buldukça da daha iyilerini yayınlarız inşallah.yorum için teşkkürler.

      Sil
  9. Arkadaşlarıma katılıyorum gerçekten güzel bir çalışma...

    YanıtlaSil